Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

It feels like Christmas..

Όλα είναι πιο όμορφα από ποτέ! Αρχικά να απολογηθώ σε όσους διαβάζουν από αλλού γιατί ξέρω πως έχετε κουραστεί να το ακούτε, αλλά τι να κάνουμε και 'μεις που μιας και δεν βλέπουμε ήλιο ποτέ και μας έχει πνίξει η κατάθλιψη είπαμε να εκμεταλλευτούμε το χιόνι! Το σπίτι έχει γίνει κουκλί..΄Εχει βάλει επιτέλους τα γιορτινά του, μη φανταστείτε πολλά πράγματα αλλά κάνουν μεγάλη διαφορά..Φεύγω απ' το σπίτι και περιμένω πότε θα γυρίσω, εγώ που δεν ήθελα ούτε να το βλέπω πριν λίγες μέρες.. Όλα είναι κάτασπρα, όλοι ζούνε σε ένα λήθαργο και εύχονται να μην ξυπνήσουν..Πέφτω στο κρεβάτι το βράδυ με την αγωνία μην λιώσουν και μέχρι να ξυπνήσω έχει χαθεί όλη η μαγεία..Αν και σε όλη την Αγγλία γίνετε χαμός, και για να λέμε του στραβού το δίκαιο και εγώ έχω κουραστεί με το χιόνι γιατί γνωρίζει πολύ καλά όταν θέλει πως να σου κάνει τη ζωή δύσκολη, εδώ τα πράγματα είναι ήπια..Όλα κάτασπρα εκτός από εκεί που περπατάς, αποφεύγοντας έτσι τραγελαφικές πτώσεις και μώλωπες..


Η πρώτη χριστουγεννιάτικη βόλτα τελικά έγινε όπως σας είχα πει και ήταν μαγική..Το χιόνι έπεφτε ενώ διασχίζαμε τους υπέροχους Λονδρέζικους δρόμους, κάναμε και ελάχιστα ψώνια- εγώ πήρα το πρώτο μου σκουφάκι μιας και δεν τα φοράω καθόλου αλλά με τέτοιο χιονιά πλέον δεν το αποχωρίζομαι ενώ εκείνος μια καινούρια θήκη που με ξετρέλανε.. Καταλήξαμε σε ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια με τη βραδιά να κλείνει με ένα θεσπέσιο brownie me fudge sauce..

Έλα όμως που κοπέλα είμαι και τι να μου κάνει ένα σκουφάκι; Έτσι η επόμενη μέρα  με βρήκε πάλι στα στολισμένα καταστήματα αυτή τη φορά για πραγματικό shopping μαζί με την κολλητή μου σταματώντας όταν νόμιζα πως πλέον θα μoυ κοπούν τα χέρια απ' τις τσάντες..Το διάλειμμα για ένα ζεστό καφέ (toffee nut latte xmas edition) ήταν ότι έπρεπε για να συνεχίσουμε μέχρι το βραδάκι όπου η κοιλιά μας παραπονιόταν έντονα για φαγητό..Επιστρέψαμε σπίτι,  έψησα τα κανελόνια που μου είχε φτιάξει η ξαδέρφη μου για να φέρω μαζί μου και αρχίσαμε στόλισμα με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες να αντηχούν γλυκά στα παγωμένα μας αυτάκια :)
Το στολισμένο μας τζάκι με την λάμπα-κερί δώρο από τους αγαπημένους μου φίλους..

Το σκιουράκι που είναι και επίσημο μέλος του σπιτιού..
Σήμερα δεν θα φιλοσοφήσω..Με τέτοιο καιρό θα ήταν κρίμα..Βράδυ Παρασκευής πλησιάζει και κάτι έχουμε ήδη στο μυαλό μας..Ελπίζω και εσείς το ίδιο αν και με λιγότερο κρύο.. Να περάσετε χριστουγεννιάτικα ;-)

3 σχόλια:

  1. Ζηλεύω τρελά.. Θέλω και Λονδίνο και χιόνι..:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια τα είχαμε και εμείς την ώρα που στολίζαμε το δένδρο (τα τραγουδούσαμε εγώ και η μικρή μου), το χιόνι πάλι επ' ουδενι.
    Να το χαρήτε όσο μπορείτε. Ελπίζω να το έχετε και τις μέρες των Χριστουγέννων.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς σήμερα έβρεξε και έτσι πάει το χιόνι:( Θα μας ξανακάνει όμως που θα πάει! Φαντάζομαι η μικρή το κατευχαριστήθηκε..Τα Χριστούγεννα ευτυχώς δεν θα τα κάνω εδώ, θα έρθω πίσω και ανυπομονώ απίστευτα γιατί τίποτα δεν συκρίνετε με το να βρίσκεσε με τα αγαπημένα σου άτομα εκείνες τις μέρες ακόμη και αν κάνει 30 βαθμούς:)Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή